Čakalne dobe

Ciljna čakalna doba za kategorijo HITRO je 90 dni, za kategorijo REDNO pa 120 dni. Vendar se je žal, zaradi prevelikega povpraševanje po terapiji ne morem držati. Upoštevam pa najdaljše dopustne čakalne dobe po PRAVILNIKU o najdaljših čakalnih dobah, ki ga je izdalo Ministrstvo za zdravje 3.8.2010, in so naslednje:
- za REDNE obravnave do 6 mesecev
- za obravnave označene kot HITRO do 3 mesece.

Čakalna doba je odvisna od zasedbe kapacitet, ki so del pogodbe med zasebnikom in ZZZS, to je približno 24 pacientov mesečno.

Trenutno naročamo paciente z DN za FT:

- pod HITRO      MAREC 2018 

- pod REDNO      MAJ  2018

 

NAROČANJE NA TERAPIJO

Pacienti z DELOVNIM NALOGOM za FIZIOTERAPIJO se lahko naročijo:

- osebno na sedežu Fizioterapije Majcen v ordinacijskem času

- po telefonu  07 / 30 73 659 , gsm  040 414 525  ali e-pošti   fth.majcen@gmail.com  ( na ta način je možna samo rezervacija termina ob že izdanem Delovnem nalogu za fizioterapijo ). Pacient mora v 5. dneh osebno prinesti oz. poslati  DN, sicer se ga izbriše iz čakalne knjige.

 

ODJAVA S TERAPIJE

Če se želite odjaviti od terapije ali spremeniti že določen termin, lahko to storite PRED začetkom terapije samo v PISNI OBLIKI z navedenim razlogom odjave ali spremembe. Vaš dopis se arhivira pri nas. V primeru odjave vam Delovni nalog za fizioterapijo vrnemo po pošti, kopijo in vašo dopis odjave se arhivira pri nas.

Odgovorna oseba za vodenje čakalne knjige sem Renata Majcen.

Samoplačnike naročamo na terapijo po dogovoru oz. izven ordinacijskega časa.

 

 

Datum spremembe: 1.12.2017

Zastopnica pacijentovih pravic

Ime in priimek: